torstai 8. huhtikuuta 2010

Musiikkinäytelmä Peppi Pitkätossu

Ohjaus: Anu Sallinen

Kävimme katsomassa 7.4. Peppi Pitkätossu musikaalin.


Ensimäisessä kohtauksessa Peppi tutustui Tommiin ja Annikaan. Heti seuraavana päivänä kolmikko meni katsomaan kaupunkiin saapunutta sirkusta. Sirkuksessa Peppi kaikkien yllätyksessi selätti maailman vahvimman miehen.
Kun Peppi oli nukkunut yön yli Huvikumpuun saapui sosiaalityöntekijä Ryöppyvaara joka uhkasi viedä Pepin lastenkotiin koska eli ilman vanhempia. Peppi ei tietenkäänhalnnut lähteä ja "leikki" Ryöppyvaaran kanssa. Koska Ryöppyvaara kyllästyi Peppiin, hän lähti Huvikummusta.

Vähän ajan kuluttua Huvikumpuun tuli kaksi poliisia. Luultavasti Ryöppyvaara oli laittanut poliisit noutamaan Pepin. Peppi alkoi "leikkiä" myös poliisien kanssa eikä vieläkään suostunut lähtemään.

Yhdessä kohtauksessa Peppi lähti kouluun opettelemaan kertotaulua (Pepin mukaan kiertotaulua). Koulussa Peppi kävi opettajan hermoille ja päätti ettei kävisi koulua koska se oli Pepin omasta mielestä turhaa ja todella tylsää. Koulussa käynnin jälkeen Peppi meni Tommin ja Annikan äidin kakkukutsuille jossa Peppi ei jälleen osannut käyttäytyä. Kutsuilla Peppi tapasi Ryöppyvaaran ja vanhan rouvan. Sitten Peppi meni kotiin ja pian Ryöppvaara saapui hakemaan Peppiä asumaan hänen kotiinsa. Peppi ei taaskaan suostunut ja jäi asumaan Huvikumpuun.
Yöllä Pepin asuntoon tuli kaksi varasta. Varkaat havittelivat Pepin rahoja mutta Peppi heräsi ja antoi molemmille varkaille yhdet kolikot, niihin varkaat saivat tyytyä.
Seuraavana päivänä Pepin isä saapui hakemaan Peppiä merille samaan aikaan Huvikumpuun saapui jälleen Ryöppyvaara mutta ei yksin sillä poliisit olivat hänen mukana. Lopuksi Peppi oli lähdössä merille muttei halunnutkaan l¨ähteä vaan jäi Huvikumpuun.

Näytemä oli aika hauska ja kiva.
Kirj. Katariina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti